REKISTERÖI uusi espressokoneesi

Jos olet ostanut tuotteen Barista Touch™ (teräs) tai the Oracle™ Touch (teräs) Gigantti 04. – 31.01.2020 välisenä aikana, voit rekisteröidä ostoksesi täällä.

Sen jälkeen saat Sage®-lahjapakkauksen, jonka arvo on € 269,-.

Tietosuojakäytäntömme
1. Rekisterinpitäjä
Witt Hvidevarer on sinulta saamiemme henkilötietojen rekisterinpitäjä. Löydät yhteystietomme alta.
Witt Hvidevarer A/S
Goedstrup Sovej 9
DK-7400 Herning
Tanska
CVR-nro: 2098 1076
Puhelinnumero: +45 7025 2323
Sähköposti: info@witt.fi
Henkilötietoja koskevien kysymysten yhteyshenkilö: Henrik Hjort Nielsen

2. Henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus ja perusta
Käsittelemme henkilötietojasi seuraavaa tarkoitusta varten:

Henkilötietojen keräyksen tarkoitus on yksinomaan lähettää Sage® Gift Box. Henkilötietojasi ei käytetä markkinointiyhteyksissä.

Henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusta perustuu 27. huhtikuuta 2016 annetun EU:n tietosuojadirektiivin 6 artiklan b-kohtaan.

3. Henkilötietojen kategoriat
Käsittelemme sinua koskevia yleisiä henkilötietoja, niihin kuuluvat:
Nimi, osoite ja kuitti.

4. Vastaanottaja tai vastaanottajien kategoriat
Välitämme henkilökohtaisia tietojasi edelleen tietojenkäsittelijällemme Jotform Inc:lle. Jotform Inc:lla on omat palvelimet EU:ssa, tarkemmin Saksassa, eikä tietojasi siirretä kolmansiin maihin, kuten Yhdysvaltoihin.

5. Mistä tietosi ovat peräisin
Witt Hvidevarer A/S ei kerää sinusta mitään muuta tietoa kuin ne, jotka olet itse täyttänyt lomakkeeseen Sage® Gift Box lähetystä varten.

6. Henkilötietojesi tallentaminen
Säilytämme henkilötietosi 5 vuotta Tanskan kirjanpitolain 10. pykälän 1. kappaleen mukaisesti.

7. Oikeus suostumuksen peruuttamiseen
Sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa suostumuksesi. Tämän voit tehdä ottamalla yhteyden yllä kohdassa 1 ilmoitettuun yhteyshenkilöön.

Oikeus varustesarjaan raukeaa suostumuksen peruutukseen, koska emme pysty lähettämään varustesarjaa, kun meillä ei ole nimeä ja osoitetta.

Palautusoikeus lakkaa, kun suostumus peruutetaan, koska meillä sen seurauksena ei ole mahdollisuutta valvoa, että peruutusoikeus aktivoitiin oikeana ajankohtana.

8. Sinun oikeutesi
Sinulla on useita tietosuojasta annetun asetuksen mukaisia oikeuksia liittyen sinua koskevien tietojen käsittelyyn. Voit käyttää oikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä.

Oikeus tarkastella tietoja (pääsy tietoihin)
Sinulla on oikeus tarkastaa tiedot, joita käsittelemme sinusta, sekä joitain lisätietoja.

Oikeus korjauksiin (oikaisut)
Sinulla on oikeus saada itseäsi koskevat virheelliset tiedot korjatuiksi.

Oikeus poistaa tiedot ja tulla unohdetuksi
Erityistapauksissa sinulla on oikeus poistaa sinusta olevia tietoja ennen kuin teemme normaalin yleisen poistamisen.

Oikeus rajoittaa käsittelyä
Sinulla on tietyissä tapauksissa oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Jatkossa, jos sinulla on oikeus rajoitettuun käsittelyyn, saamme jatkossa vain käsitellä tietoja – säilytystä lukuun ottamatta - vain suostumuksellasi tai oikeudellisten vaatimusten asettamista, esittämistä tai puolustamista varteni tai henkilön tai tärkeiden yhteiskunnan intressien suojelemiseksi.

Oikeus vastustaa
Sinulla on joissain tapauksissa oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Jos sinulla on oikeus käsittelyyn rajoitetusti, voimme jatkossa käsitellä vain tietoja – tallennusta lukuun ottamatta – suostumuksellasi, tai oikeuden vaatimuksia, täytäntöönpanoa tai puolustusta varten tai henkilön tai tärkeiden yhteiskunnallisten etujen suojaamiseksi.

Oikeus tietojen siirtoon
Sinulla on joissain tapauksissa oikeus kieltää meidän suorittama tai oikeudellinen henkilötietojesi käsittely. Voit myös kieltää tietojesi käytön suoramarkkinointiin.

Voit lukea lisää oikeuksistasi Tietosuojavaltuutetun rekisteröityjä henkilöitä koskevista ohjeista, jotka löydät osoitteesta www.tietosuoja.fi

9. Valitus tietosuojavaltuutetulle
Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos et ole tyytyväinen tapaan, jolla käsittelemme henkilötietojasi. Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.tietosuoja.fi.

fi