Teministeriet er et skandinavisk tefirma, der ligger i Malmö, Sverige. Alle de unikke og velsmagende teblandinger er produceret af Teministeriet selv. Medstifteren Kathryn Brown stammer oprindeligt fra Taiwan, og gennem sin opvækst har hun fået sin inspiration og store viden til at mikse de forskellige, skønne smage. Årgamle tetraditioner fra Fjernøsten kombineres med skandinavisk minimalisme, design og æstetik.

Teplanten stammer fra bl.a. Kina, Japan og Sri Lanka og blandes med forskellige urter og bær fra fx. Skandinavien. Størstedelen af teen er økologisk og indeholder mange gode ingredienser. Teministeriet går aldrig på kompromis med kvaliteten i de kraftfulde og velsmagende teer. Den høje kvalitet viser sig bl.a. ved, at du kan brygge hele tre gange på hver te – forlæng blot trækketiden med et par minutter for hver gang. Særligt for næsten alle varianterne er, at de også kan brygges som iste. Bryg enten teen varm og tilføj is eller bryg på køl i 3-8 timer, alt efter smag.

SIGNATURE COLLECTION

Stilrene og minimalistiske sorte tinbokse, der står flot i den moderne indretning. Sprængfyldt med gode ingredienser. Denne teserie indeholder både velkendte og nyopfundne smagssammensætninger, bl.a. den klassiske ‘Black Earl Grey’ og den anderledes ‘White Elderflower Champagne’. Nummereringen på de smukke tinbokse er ikke tilfældig. Den fortæller, hvilken te og smagsvariant, tinboksen indeholder. ‘What is your number?’

Viser 30 resultater

AYURVEDA COLLECTION

Teministeriet har lavet denne lækre og økologiske teserie med urteblandinger og ingredienser, der er nøje udvalgt. Ordet ‘Ayurveda’ betyder “livets videnskab” og udfra dette mantra har de sammensat de forskellige varianter. De fine, brune apotekerglas matcher den skandinaviske boligtrend. 

Viser 24 resultater

SUPERTEA COLLECTION

Oplev en behagelig følelse af velvære med brevene fra Teministeriets Supertea Collection. Du kan både brygge en forfriskende, kold iste eller en lækker og farverig varm kop te. Der findes noget for enhver smag i denne serie, hvor mange af varianterne er baseret på superfood*. Iste brygges på kold vand eller vand med brus, sættes på køl i ca. 3 timer. Der skal bruges 2 tebreve pr. liter vand. Ønsker du lidt sødme kan du tilsætte en smule sirup eller honning. 

*) Superfood er en betegnelse, som bruges til visse typer af fødevarer, der er særligt rige på bl.a. vitaminer og mineraler. Kendte fødevarer i kategorien er blåbær, broccoli og spinat, men de seneste år er stadig flere eksotiske planter kommet til.

Viser 22 resultater

NOTE

Note er Teministeriets første pyramide-teserie. Navnet er en sammenskrivning af de første to bogstaver i ’Nordic’ og ’Tea’. Med naturens urter og blomster som omdrejningspunkt er NOTE-serien sammensat af 13 forskellige, økologiske smagsvarianter med kreative og trendy ingredienser, som fx kokosnød, havtorn og yuzu*. Teerne er håndplukket og nøje udvalgt. Emballagen består af naturpapirmaterialer med lyse udbrud af farver. Naturlig, nordisk og helt i tråd med tidens ånd.

MOOMIN

Teministeriet har sammensat de spændende og velduftende smage i Moomin serien ud fra bær, som findes i den skandinaviske natur, hvorfra fantasifigurerne Moomin også stammer fra. De smukke, farvestrålende og velkendte Moomin tinbokse giver liv i ethvert hjem. Tindåserne er anvendelige og dekorative både i køkkenet og på børneværelset til diverse småting. Alle teerne fra Moomin er særlig velegnet til iste. Læs bagpå Moomin dåserne, hvordan du gør.

Viser 6 resultater

TILBEHØR

En serie, der bl.a indeholder glas i højeste kvalitet – yderst holdbart og tåler både høje varmegrader og industriopvaskemaskine. Lækre og dekorative skeer med clips til at dosere teen med. Kaffeglaskanderne er optimale til Supertea, og tekanderne med filter er elegante at servere den løse te i. De løse tefiltre er ublegede og bionedbrydelige.

da_DK
fi nb_NO sv_SE da_DK